Aantal personen:
12
Aantal slaapkamers:
6
Oppervlakte:
150m2
Chaletcode:
388.046

Over dit chalet

Het chalet is gelegen aan de rand van Les Collons, op slechts ongeveer 550 meter van de dichtstbijzijnde lift, die de gasten naar het enorme skigebied van Les 4 Vallées brengt. Een skibus stopt ook direct bij het chalet. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Het zuidoostelijke terras met tuinmeubelen nodigt uit tot verpozen. In de winter is op het terras tegen betaling een buitenjacuzzi beschikbaar. In het hoogseizoen is het overdekte zwembad van Thyon 2000 geopend, op ongeveer 3,5 km afstand. Openluchtzwembaden zijn beschikbaar in Sion (19 km), evenals een zwemmeer (Domaine des Iles, ca. 22 km). Gezellig chalet op een prachtige locatie aan de rand van het bos met open haard en jacuzzi buiten. Halfpension is mogelijk in een nabijgelegen restaurant. Niet-roken chalet.

Inrichting:

Keldergedeelte: (helling, daglicht): Een 2-persoonskamer (1-persoonsbedden); twee 2-persoonskamers (stapelbed); badkamer met douche/WC.
Begane grond: mooie woonkamer met rustieke eettafel, slaapbank (voor 1 persoon), Zweedse kachel en toegang tot het terras; open, goed uitgeruste keuken (inclusief elektrisch fornuis, oven, afwasmachine, magnetron); badkamer met douche/WC. 1e etage: 3x 2-persoonskamers (1-persoonsbedden); badkamer/wc; balkon. Ook aanwezig: Internetaansluiting (WLAN; gratis); wasmachine. Jacuzzi buiten (tegen betaling).

Bijkomende kosten:

Toeristenbelasting, jacuzzi (CHF 200 per week, indien gewenst)

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

    Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

    Vraag advies op maat aan!