Aantal personen:
22
Aantal slaapkamers:
11
Chaletcode:
Catered chalet VI

Over dit chalet

Sölden is een gezellig druk vakantiedorp, vrijwel geheel ingericht op skiën en après-skiën. Chalet Sölden is een niet luxueus maar wel uiterst sfeervol chalet, ideaal gelegen aan de piste in Sölden-Innerwald, een zonnig plateau iets boven het dorp: skiën vanaf en tot aan de voordeur dus!

Gedurende het hele seizoen wordt het gletschergebied door 4 liften verbonden met het gewone skigebied, waardoor het één groot en zeer gevarieerd skigebied is met 34 liften en ruim 140 km piste.

En… absolute sneeuwzekerheid!!

Het dorp Sölden is een echt wintersportcentrum met alle daarbij behorende faciliteiten op het gebied van après-ski, uitgaan, winkelen en sport. Haus Innerwald is gelegen in het boven het centrum legen dorpsdeel Innerwald. Enkele jaren geleden is de centrum shuttle gebouwd. Deze lift verbindt het centrum van Sölden met het dorpsdeel Innerwald in slechts 3 minuten, de lift brengt u tot 22:00 uur terug naar het dorpsdeel Innerwald. Dit maakt het wellicht voor u nóg interessanter om voor dit voordelige chalet te kiezen!

Chalet Sölden
telt 11 kamers waarvan naast een aantal 2-persoons kamers er ook een aantal 3-persoons/ en 1-persoons kamers aanwezig zijn. Van de 11 kamers beschikken 2 kamers over een eigen badkamer. De overige kamers hebben een eigen wastafel en maken gebruik van de drie etagedouches/wc’s. De gemoedelijke Stube is ruim en gezellig.

11 slaapkamers, 19-22 personen
Centrum: 700m, aan de piste
Skigebied Sölden:
1377-3249m
1000 km van Utrecht

Kamerindeling

3 x 1-persoons kamer met etage do/wc
2 x 2-persoons kamer met do/wc
4 x 2-persoons kamer met etage do/wc
2 x 2/3-persoons kamer met etage do/wc

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

    Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

    Vraag advies op maat aan!