Aantal personen:
20-35
Aantal slaapkamers:
11
Chaletcode:
ÖSTI/V/73

Over dit chalet

Het groepshuis ligt ver weg van het doorgaande verkeer op een hoogte van iets minder dan 1000 m in een rustig deel van Maurach bijna in het zicht (2,5 km) van de Achensee zuidoever. De langlaufloipe loopt direct langs het Maurach groepshuis; de 5 km lange, verlichte rodelbaan eindigt vlakbij het huis en verschillende omliggende alpine skigebieden zijn snel bereikt (Maurach-Rofan 1,5 km, Zwölferkopf 4 km, Christlum 11 km en zelfs Kaltenbach in Hochzillertal slechts 20 km).

Vooral in de zomer is de grote en zeer mooie buitenruimte rond het huis met een voetbalveld, speeltuin en ligweide, barbecue en groot terras een genot. Een bushalte ligt op slechts 200 m van het huis, het gebruik van de bussen is gratis met de gastenkaart. De reistijd naar de Rofan kabelbaan (wandel- en skigebied) is slechts 5 minuten.

Inrichting:

BEGANE GROND:
Eet- en recreatiezaal; goed uitgeruste groepskeuken (o.a. gasfornuis, oven, bakplaat, afwasmachine, snijmachine, 3x koffiezetapparaat, magnetron); berging; een 4-persoonskamer (stapelbed) met stromend water; een 4-persoonskamer (stapelbed) met stromend water; een 4-persoonskamer (stapelbed) met stromend water. Water; een 4-persoonskamer (stapelbedden); doucheruimte met 3 douches; 2 WC’s; urinoir; groot terras; zeer mooie buitenruimte (eerder zomer).
BOVENVERDIEPING:
Verder, kleinere gemeenschappelijke ruimte met zitgroep bank; een 1-persoonskamer met fl. water; een 2-persoonskamer (stapelbed) met douche; een 3-persoonskamer (eenpersoonsbed en stapelbed) met fl. water; drie 3-persoonskamers met douche. water; drie 3-persoonskamers (1-persoons en stapelbed); een 4-persoonskamer (stapelbed) met douche; een 4-persoonskamer (stapelbed) met warm en koud water; een 4-persoonskamer (stapelbed) met douche; een 4-persoonskamer (stapelbed) met warm en koud water. water; een 4-persoonskamer (stapelbedden); 3 WC; balkon.

Ook verkrijgbaar: Kinderbedje. Vuurschaal.

Bijkomende kosten:

Stroom, gas, water en afvalkosten naar verbruik, toeristenbelasting en eindreining (kan zelf zorgvuldig worden gedaan of worden uitbesteed). Bedlinnen zijn inclusief, handdoeken zelf meenemen.

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

    Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

    Vraag advies op maat aan!