Aantal personen:
24
Aantal slaapkamers:
9
Oppervlakte:
300m2
Chaletcode:
ÖSTI/II/69

Over dit chalet

Ons vakantiehuis ligt in een klein dorpje van het Innerpitztal en is direct bereikbaar met auto en bus. De skibus (gratis met een geldige skipas of vrijetijdspas), die gasten naar de drie omliggende skigebieden brengt, stopt direct naast de deur. De rit met de skibus naar de skigebieden aan het einde van het dal bedraagt ongeveer 24 minuten, en naar het skigebied Hochzeiger ongeveer 21 minuten. Een rodelbaan ligt op ongeveer 100 m van het vakantiehuis, en een langlaufloipe loopt vlak langs het vakantiehuis. De familie van de eigenaar woont in het bijgebouw.

Inrichting:

Eet- en zitkamer in twee delen met SAT-TV en bar; zeer goed uitgeruste keuken met alle denkbare apparatuur; 3 WC’s; urinoir; skiruimte.
1e etage: twee 2-persoonskamers en een 4-persoonskamer (elk met eigen douche/WC); een 4-persoonskamer (waarvan 1 stapelbed) met douche/WC; balkon; terras.
2e etage: twee 2-persoons-, één 3-persoons- en één 4-persoonskamer elk met eigen douche/toilet; één 1-persoonskamer met fl. Water. Balkons. Internettoegang via WLAN in het hele huis.

Bijkomende kosten:

Toeristenbelasting. Bedinnen zijn inclusief, handdoeken zelf meenemen.

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

    Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

    Vraag advies op maat aan!