Aantal personen:
16-24
Aantal slaapkamers:
8
Oppervlakte:
180m2
Chaletcode:
CHVS/III/43H

Over dit chalet

Het vakantiehuis ligt aan de rand van Saas Grund. De bergbaan Saas Grund ligt op ca. 800 m afstand; de skibus (o.a. naar Saas Fee) stopt in de directe omgeving. Bij het vakantiehuis is er een kleine speeltuin met volleybalnet, trampoline en tafeltennistafel in de zomer.

Inrichting:

Gezellige eet- en recreatieruimte met TV; andere, kleinere recreatieruimte; goed uitgeruste keuken (alleen voor groepen die zelf koken) met elektrisch fornuis op gas, 2 ovens, friteuse, koelkast, snijmachine en vaatwasser; douche/toilet; gang met schoenenrekken.

1e verdieping:
Een 2-persoonskamer (eenpersoonsbedden naast elkaar) met fl. Water en balkon; een 3-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met water en balkon; een 3-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met water en balkon. water en balkon; een 3-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met fl. water en balkon; een 4-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met fl. water en balkon. water; een 4-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 2 aparte eenpersoonsbedden) met fl. water; badkamer met 2 douches en balkon. Water; badkamer met 2 douches en WC; aparte WC.

2e verdieping:
Een 2-persoonskamer (eenpersoonsbedden naast elkaar) met water en balkon; een 3-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar) met water en balkon. water en balkon; een 3-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met c. water en balkon; een 3-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met c. water en balkon. water en balkon; een 3-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met fl. water en balkon; een 4-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 1 eenpersoonsbed) met fl. water en balkon. water; een 4-persoonskamer (2 eenpersoonsbedden naast elkaar, 2 aparte eenpersoonsbedden) met fl. water; badkamer met 2 douches en balkon. Water; badkamer met 2 douches en WC; aparte WC.

Ook verkrijgbaar: Internettoegang (WLAN, gratis); wasmachine; wasdroger; diepvriezer in het naburige huis van de familie van de eigenaar.

Bijkomende kosten:

Toeristenbelasting, stroom, water naar verbruik, afvalkosten.

 

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

    Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

    Vraag advies op maat aan!