Over ons

Vakantiechalets is een jonge professionele organisatie (opgericht in 2007) die vakantiehuizen verhuurd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Italië.

Onze kleine organisatie is gespecialiseerd om aan de specifieke wensen van onze klanten zo goed mogelijk te voldoen.

Wanneer u uw wensen aan ons door geeft bijvoorbeeld door het aanvraag formulier in te vullen, dan zullen wij u een op maat aanbod mailen van alle chalets welke wij in ons bestand hebben en welke zo goed mogelijk aan uw wensen voldoen.

Ook kunnen wij u deskundig informeren over de verschillende skigebieden. Welk skigebied pas het beste bij u? Als ik pas in maart ga skiën welke gebieden zijn dan het beste geschikt? Ik ga met een hele grote groep welke
vakantiehuizen kunt u ons dan adviseren?

Wanneer één of meer chalets aan uw wensen voldoen dan is het mogelijk deze chalets vrijblijvend in optie te nemen voor een aantal dagen. U kunt dan rustig overleggen met uw reisgenoten zonder dat het chalet aan uw neus voorbij gaat. Indien u het chalet wilt reserveren zullen wij er zorg voor dragen dat alles netjes geregeld wordt.

Omdat we een kleine organisatie zijn met een professioneel en enthousiast team kunnen we snel inspringen op uw wensen. We zijn in staat u deskundig te adviseren met betrekking tot de chalets en de verschillende skigebieden.
Het team heeft al in diverse skigebieden verbleven tijdens vakanties en de diverse chaletbezoeken.

Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

Vraag advies op maat aan!