Aantal personen:
21
Aantal slaapkamers:
7
Chaletcode:
Catered chalet Fiss

Over dit chalet

Fiss ligt op het zonneterras van Tirol, hoog boven het Inntal. De omliggende gebieden houden het slechte weer vooral tegen en biedt Fiss, op het zuiden gelegen, meer dan 2000 zonuren per jaar. De mogelijkheid om op de noordkant te skiën en de vele sneeuwkanonnen zorgen het hele jaar voor goede piste condities.

Fiss is een sfeervol Tiroler bergdorp gebleven met een plezierig evenwicht tussen landelijkheid en toerisme. Voor ongecompliceerde après-ski in een eeuwenoud ‘Wirtshaus’ of uitgaan ’s avonds, kun je in Fiss uitstekend terecht.

Top bestemming voor gezinnen maar óók voor een leuke aprés-ski!!

Alles is er, maar niets in té grote aantallen, en… meer dan een paar honderd meter lopen is het nooit. Dit gaat ook op voor de afstand tot de liften of de skischool.

Catered chalet FISS
Een ruim opgezet, zeer gezellig en comfortabel chalet, 7 goed verzorgde slaapkamers waarvan 5 met balkon. Op de begane grond van het chalet treft u de gezellige huisstube.

Op de eerste etage
vindt u een twee-/driepersoons kamer met eigen douche/wc. Tevens is er op deze etage nog een twee/driepersoons kamer en een tweepersoons kamer met wastafel welke samen gebruik maken van een ruime badkamer met ligbad/douche en er is een separaat toilet aanwezig. De tweede etage is gelijk aan de eerste etage. Op de 3e etage vindt u nog een zeer ruime twee/vijfpersoons kamer met eigen douche/wc.

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

    Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

    Vraag advies op maat aan!